UCT (United Chemical Technologies)

www.unitedchem.com

portfolio1 portfolio3 portfolio4 portfolio5

SPE

UCT szilárd-fázisú extrakciós patronok

View Page

SKC

Személyi mintavevők, szorbens csövek, kalibrátorok

View Page

Filterek

Redős szűrők, membrán szűrők

View Page

GC, HPLC

MEGA és Alltech GC kolonnák, ACE ..... Zorbax HPLC kolonnák

View Page

themed object
get in touch

Szilárd-fázisú extrakció

A UCT a mintaelőkészítő és kromatográfiás anyagok vezető gyártója. Termékeit a törvényszéki, klinikai, környezetvédelmi és élelmiszer-analitikai laboratóriumok, egyetemi, akadémiai kutatóintézetek egyaránt használják.

(a képre kattintva a gyártó honlapja jelenik meg)

UCT SPE columns UCT QuEChERS UCT bulk sorbents UCT SPE accessories
SPE oszlopok QuEChERS bulk szorbensek SPE tartozékok
       
UCT manifolds UCT HPLC kolonnák UCT szililező szerek UCT enzimek
manifoldok HPLC kolonnák szililező szerek enzimek

 

Flash kromatográfia

Az egyre nagyobb számban szintetizált szerves vegyületek gyors, hatékony és olcsó tisztítási technikája a flash kromatográfia. A BGB Analytik szférikus szorbensei ömlesztett (bulk) kiszerelésben kaphatók: Scorpius C18, Aquarius C18-AQ, Taurus C18T, Taurus C8T és Taurus C4T (100g vagy 1kg). Ezek a fázisok 5um, 10um, 15um vagy 30um részecskeméretben állnak rendelkezésre.

 

BioSelect SPE

A Vydac HPLC kolonnáinak töltetével azonos szorbensek (300A C4 és C18); a biomolekulák tisztításához nélkülözhetetlen SPE oszlopok (50mg/1mL: 0.5-0.75mg polipeptid kapacitás; 100mg/3mL: 1-1.5mg polipeptid kapacitás).

 

ERGOSIL SPE

Az ergot alkaloidok okozta veszélyek már évszázadok óta jól ismertek. Bár napjainkban a malomiparban alkalmazott tisztítási technikák az ergot alkaloidok akár 82 %-át képesek eltávolítani a gabonaszemből, az alkaloidok még mindig jelen lehetnek az élelmiszerekben és az állati takarmányozásra használt növényekben.
A 2012/154/EU Bizottsági ajánlás célja, hogy nyomon kövesse és adatokat szerezzen be az anyarozs-alkaloidok jelenlétéről egyes takarmányokban és élelmiszerekben (pl. gabonában, gabonatermékekben).

 

slide up button